Αποκάλυψη: Οι βοηθοί του Φερέιρα προκαλούσαν και… τραμπούκιζαν τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Αποκάλυψη: Οι βοηθοί του Φερέιρα προκαλούσαν και… τραμπούκιζαν τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ειρωνείες, φωνές και λεκτικοί... τραμπουκισμοί κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τούμπας από τους βοηθούς του Αμπέλ Φερέιρα προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν απάντησαν στις προκλήσεις οι άνθρωποι του τριφυλλιού, με τον Δώνη να κάνει λόγο για σεβασμό.

Το ξέσπασμα του Γιώργου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έγινε… viral. Ήταν μία από τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Δώνης είπε πολλά, μίλησε για «συμμορία» εναντίον του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις στις οποίες έχει αδικηθεί η ομάδα του.

Και μέσα σε όλα όσα είπε, αναφέρθηκε και σε κάτι που πέρασε στα… ψιλά. Που λίγοι έδωσαν σημασία. Μίλησε για τραμπουκισμούς και αναφέρθηκε σε πάγκους. Συκγεκριμένα είπε:

«Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς. Αλλά σε όλους δείχνουμε σεβασμό. Και στους αντίπαλους πάγκους και στους διαιτητές». Λίγο αργότερα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πρόσθεσε. «Μεταξύ των πάγκων γίνονται πολλά. Έχουμε δει τόσα πράγματα και στα ελληνικά και στα ξένα γήπεδα».

Γιατί ο Δώνης μίλησε για τραμπουκισμούς και για σεβασμό από τη δική τους πλευρά; Γιατί αναφέρθηκε στους πάγκους; Διότι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν προκλήσεις από την πλευρά του πάγκου του ΠΑΟΚ προς αυτή του Παναθηναϊκού. Και συγκεκριμένα από τους βοηθούς του Αμπέλ Φερέιρα και όχι από τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Δώνης, όσο και οι συνεργάτες του ήταν εκνευρισμένοι μετά το τέλος του αγώνα λόγω της συμπεριφοράς από τους βοηθούς του Φερέιρα. Ιδιαίτερα ο ένας εξ αυτών υπήρξαν στιγμές που ξέφευγε και προκαλούσε, με τον Δώνη να προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Αλλά στο τέλος να ξεσπά εναντίον του τέταρτου, προφανώς λόγω και της φόρτισης απ’ τη συμπεριφορά που υπήρξε προς το πρόσωπό του στην Τούμπα.

Και δεν ήταν μονάχα ο πάγκος του ΠΑΟΚ. Πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού υπήρχαν άνθρωποι που έβριζαν χυδαία τον Δώνη και τους υπόλοιπους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εξ ου και το ξέσπασμα του Δώνη στη συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για σεβασμό. Διότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του ποτέ δεν έχουν προκαλέσει, πολλώ δε μάλλον δεν έχουν… τραμπουκίσει συναδέλφους τους. Ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά τον αγώνα, όπως συνέβη στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ