Ένινγκ: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε τον Πανιώνιο πριν το γκολ, στη διακοπή ο απολογισμός»

Ένινγκ: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε τον Πανιώνιο πριν το γκολ, στη διακοπή ο απολογισμός»

Με ομιλίες προς τους παίκτες του Άρη, οι Μίχαελ Ένιγνκ και Άγγελος Χαριστέας έκαναν τις παρατηρήσεις τους για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας, με ομιλίες τους προς τους παίκτες του Άρη, τους μετέφεραν όλα όσα τους άρεσαν και τις αρνητικές τους παρατηρήσεις από τον πρόσφατο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Ένινγκ τόνισε στους παίκτες του ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που προσέγγισαν το ματς με τον Πανιώνιο πριν το γκολ που δέχθηκαν, ενώ ξεκαθάρισε πως ο οποιοσδήποτε απολογισμός θα γίνει κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Χαριστέας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να έχουν νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως με την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη αδίκησαν τους εαυτούς τους και πίκραναν τον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μίχαελ Ένινγκ:

«Από το ματς με τον Πανιώνιο κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που είχαμε σωστή νοοτροπία και θα μπορούσαμε να νικήσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί. Όμως δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαι 3 εβδομάδες εδώ, να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα».

Δείτε και την ομιλία του Άγγελου Χαριστέα:

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ