Επίσημο: Παρελθόν από τη Λαμία ο Βελλίδης

Επίσημο: Παρελθόν από τη Λαμία ο Βελλίδης

Στη λύση της συνεργασίας τους προέβησαν οι δυο πλευρές μετά τη ρήξη που επήλθε στις σχέσεις τους εξαιτίας της αποκαρδιωτικής εμφάνισης του Έλληνα γκολκίπερ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Μάρκος Βελλίδης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών είχαν οξυνθεί στον έσχατο βαθμό μετά τα λάθη του Έλληνα τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με το σύλλογο να θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον 32χρονο για την ήττα στην Τούμπα.

Από την πλευρά του, ο Βελλίδης απάντησε με… εξώδικο και απίστευτες καταγγελίες κατά του προέδρου της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, γεγονός που σήμανε επί της ουσίας το τέλος της παρουσίας του στους «κυανόλευκους».

Όπως αναμενόταν, μάλιστα, το διαζύγιο πήρε πλέον και επίσημη μορφή, με τη Λαμία να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο γκολκίπερ, αφήνοντας παράλληλα… υπόνοιες για το ήθος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη, του οποίου ουδέποτε αμφισβητήθηκε η ικανότητα και η αγωνιστική απόδοσή του καθώς και το ήθος του. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ