Παναθηναϊκός: Ο λόγος της μεταμόρφωσης του Ινσούα

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της μεταμόρφωσης του Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στην Τούμπα και θύμισε τον ποδοσφαιριστή που πρωταγωνιστούσε πέρυσι στον Παναθηναϊκό και αυτή η αλλαγή έχει την εξήγηση της.

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει τον Αργεντινό αριστερό μπακ βασικό στα πλάνα του, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος τον θεωρεί αναγκαίο στήριγμα σε ένα σύνολο που θα απαρτίζεται από Έλληνες μικρής ηλικίας. Για αυτό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που λήγει σε λίγους μήνες, στις 30 Ιουνίου του 2020.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί ότι ο Ινσούα δεν έχει βοηθήσει τόσο πολύ τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός ποτέ δεν είναι αδιάφορος, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση στις πρώτες «στροφές». Κάτι που πρέπει να αλλάξει, αφού η ομάδα χρειάζεται τις προωθήσεις, τις εμπνεύσεις, το πάθος και την τρέλα του 28χρονου ακραίου.

Αν και η αλλαγή ίσως να έχει αρχίσει, αφού ο Ινσούα παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος στην Τούμπα. Ο Ινσούα ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, όντας απροσπέλαστος ανασταλτικά, έπαιζε ψηλά στο γήπεδο και μοίρασε μία έξυπνη (και δύσκολη) ασίστ στον Μακέντα, όταν αυτός σκόραρε το 1-2 στο 87’.

Η μεταμόρφωση του Ινσούα προς το καλύτερο σχετίζεται και με τις εξελίξεις για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ο αδερφός του, Μαξιμιλιάνο Ινσούα είχε ταξιδέψει στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και είχε συνάντηση με τη διοίκηση, από την οποία προέκυψαν ενθαρρυντικές ειδήσεις.

Αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον Εμάνουελ Ινσούα ήταν το προσωπικό μήνυμα του Αλαφούζου για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διεμήνυσε ότι θέλει πάση θυσία τον Αργεντινό αριστερό μπακ στην ομάδα και έχει τη διάθεση για την υπέρβαση στο οικονομικό (εντός λογικών ορίων). Όπως είναι λογικό, η παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Ινσούα και αυτό φάνηκε στην Τούμπα…

Εξυπακούεται ότι η προαναφερόμενη προσέγγιση δεν συνεπάγεται και happy end. Όμως, έχει διαμορφωθεί ένα θετικό πλαίσιο για τη διαπραγμάτευση που είναι αναμένεται να φέρει και μία συνάντηση Αλαφούζου-Ινσούα, όταν θα πρόκειται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ