Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής ο Σάμιος

Ο Βαγγέλης Σάμιος πήρε το χρίσμα από τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει επικεφαλής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και θα πιάσει δουλειά εντός των επόμενων ημερών.

Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής ο Σάμιος | to10.gr

Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, επέλεξε ο Γιάννης Αλαφούζος για την αντικατάσταση του Τάκη Φύσσα. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση και θα αναλάβει αρχιπροπονητής στα τμήματα υποδομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σάμιος έχει προπονήσει για πολλά χρόνια τους Εφήβους και τους Νέους του Παναθηναϊκού, πριν μεταβεί στην Κύπρο όπου τον τελευταίο χρόνο ήταν τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και καθοδηγούσε την ομάδα Κ19.

Ο Αλαφούζος έψαχνε κάποιον ο οποίος θα ήξερε τα «φυτώρια» του Τριφυλλιού και το δίλημμα του ήταν ο Γιάννης Βονόρτας ή ο Αργύρης Σάμιος. Εν τέλει, μετά και την εισήγηση των συνεργατών του, προτίμησε τον Σάμιο.

Ο Σάμιος θα λύσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο δεν προβλέπεται ρήτρα και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να ασχοληθεί άμεσα με τα νέα καθήκοντα του.