Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής ο Σάμιος

Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής ο Σάμιος

Ο Βαγγέλης Σάμιος πήρε το χρίσμα από τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει επικεφαλής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και θα πιάσει δουλειά εντός των επόμενων ημερών.

Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, επέλεξε ο Γιάννης Αλαφούζος για την αντικατάσταση του Τάκη Φύσσα. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση και θα αναλάβει αρχιπροπονητής στα τμήματα υποδομής.

Ο Σάμιος έχει προπονήσει για πολλά χρόνια τους Εφήβους και τους Νέους του Παναθηναϊκού, πριν μεταβεί στην Κύπρο όπου τον τελευταίο χρόνο ήταν τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και καθοδηγούσε την ομάδα Κ19.

Ο Αλαφούζος έψαχνε κάποιον ο οποίος θα ήξερε τα «φυτώρια» του Τριφυλλιού και το δίλημμα του ήταν ο Γιάννης Βονόρτας ή ο Αργύρης Σάμιος. Εν τέλει, μετά και την εισήγηση των συνεργατών του, προτίμησε τον Σάμιο.

Ο Σάμιος θα λύσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο δεν προβλέπεται ρήτρα και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να ασχοληθεί άμεσα με τα νέα καθήκοντα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ