Παναθηναϊκός: Το έριξαν στο βίντεο οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Το έριξαν στο βίντεο οι «πράσινοι»

Πολύ ώρα στην αίθουσα προβολών πέρασαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού ο Γιώργος Δώνης τους έδειξε φάσεις της ΑΕΚ και τους ανέλυσε τα λάθη που έκαναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Προβολή στιγμιότυπων σε δύο δόσεις περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (7/11) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αρχικά είδαν επιλεγμένες φάσεις από παιχνίδια της ΑΕΚ, ακούγοντας και την ανάλυση του Γιώργου Δώνη και κατόπιν, παρακολούθησαν ξανά το ματς με τον ΠΑΟΚ και δέχτηκαν τις παρατηρήσεις του προπονητής τους.

Ο Δώνης ξεχώρισε το βίντεο της ΑΕΚ σε πλεονεκτήματα και σε μειονεκτήματα και έδωσε έμφαση στο πως πρέπει να λειτουργήσουν οι ποδοσφαιριστές του στην αντιμετώπιση των αντιπάλων. Ο Δώνης εστίασε ιδιαίτερα στην κίνηση του Λιβάγια και του Μάνταλου, εξηγώντας ότι είναι τα δύο «κλειδιά» στην ανάπτυξη της Ένωσης.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση της Τούμπας, ο Δώνης σχολίασε τα λάθη των «πράσινων» και έφερε παραδείγματα που θα έπρεπε να αντιδράσουν διαφορετικά. Στο επίκεντρο τοποθετήθηκε το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε τον έλεγχο και παραχώρησε μέτρα στον ΠΑΟΚ, αδυνατώντας να απορροφήσει την πίεση για την εστία του Διούδη.

Φυσικά, τα μαθήματα για την τακτική προετοιμασία για το αθηναϊκό ντέρμπι θα συνεχιστούν την Παρασκευή. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του δίνουν μεγάλη σημασία στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει το προβάδισμα σε σχέση με την ΑΕΚ.

Περαιτέρω, ο Δώνης δοκίμασε διάφορα συστήματα, με εναλλαγές στα πρόσωπα και δεν έδειξε τις σκέψεις του. Όμως, ενδεκάδα που κερδίζει (έστω και μεταφορικά) δεν αλλάζει. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δώνης θα διατηρήσει το 4-2-3-1 με τους έντεκα που άρχισε στην Τούμπα. Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα έχουν προτεραιότητα για την ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ