ΑΕΚ : Κοιτάζει τον Νούιτινγκ

ΑΕΚ : Κοιτάζει τον Νούιτινγκ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού κι ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται είναι ο Μπραν Νούιτινγκ της Ουντινέζε.

Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο με τον Ίλια Ίβιτς να παρακολουθεί πολλούς ποδοσφαιριστές που απασχολούν την Ένωση. Πρώτος στόχος του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα λογίζεται ως βασικός.

Μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκε και εξετάζεται λοιπόν είναι και ο Μπραν Νούιτινγκ, που αγωνίζεται στην Ουντινέζε. Ο 29χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021, αλλά σε μία θεωρητική βάση θα μπορούσε να προσεγγιστεί στη λογική απόκτησης με δανεισμό.

Ο αμυντικός της ιταλικής ομάδας αρέσει στον Ίβιτς και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει μια διερευνητική επαφή για να δει αν μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπολογίζεται κανονικά από την Ουντινέζε, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Άντερλεχτ και προτού πάει στο Βέλγιο στη Ναϊμέγκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ