Η ευρωπαϊκή πρωτιά του ΠΑΟΚ και η ανάρτηση του Σαββίδη (pics)

Η ευρωπαϊκή πρωτιά του ΠΑΟΚ και η ανάρτηση του Σαββίδη (pics)

Στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες που κατέχουν τα κορυφαία αήττητα ρεκόρ εκτός έδρας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφήνοντας πίσω του μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στις 4 Μαρτίου του 2018 ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία και έκτοτε δεν έχει φύγει ξανά με σκυμμένο κεφάλι από αναμέτρηση μακριά από την Τούμπα όσον αφορά στην Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 21 ματς χωρίς ήττα από εκείνο το παιχνίδι έχοντας σε αυτόν τον περίπου ενάμιση χρόνο 17 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το «transfermarkt» ανάρτησε τις ομάδες με τα κορυφαία αήττητα σερί εκτός έδρας, με τον Δικέφαλο να είναι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

PAOK on top! 💪🏼 ——————————————————— #paok #thessaloniki #shakhtar #lfc #liverpool #liverpoolfc #klopp #benfica #atalanta #ajax #ajaxamsterdam #lask #fcsalzburg #apoel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Transfermarkt (@transfermarkt_official) στις

Συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση είναι η Σαχτάρ με το εντυπωσιακό 16 στα 16 ενώ τρίτη είναι η Λίβερπουλ με 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 14 ματς και πιο πίσω βρίσκονται μεταξύ άλλων Μπενφίκα και Άγιαξ.

Ο Γιώργος Σαββίδης μάλιστα σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι άκρως τιμητική για την ομάδα του λέγοντας μπράβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ