Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ παλεύει με το πρόβλημα του

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ παλεύει με το πρόβλημα του

Ο Ούφε Μπεκ δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού οι φοβίες του για τραυματισμό τον «νίκησαν» για άλλη μία φορά.

Ο Ούφε Μπεκ συμπεριλήφθηκε στο ιατρικό δελτίο… Ξανά… Για ακόμα μία φορά, ο Δανός εξτρέμ παραπονιέται για ενοχλήσεις παραμονές ενός παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης δεν τον έχει στη διάθεση του για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Μπεκ είχε μία σύγκρουση με συμπαίκτη του στο δίτερμα της Παρασκευής και είπε στον γιατρό ότι πονάει στον αστράγαλο. Ωστόσο, ο Μπεκ έχοντας αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει «βαρύνει» για τον ίδιο εξαιτίας των συνεχόμενων απουσιών του λόγω τραυματισμών, ολοκλήρωσε το δίτερμα πατώντας το πόδι με προσοχή και αποφεύγοντας τα σπριντ.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, ο Μπεκ θα υποβαλλόταν σε θεραπεία και θα ζητούσε από τον προπονητή του να τον προφυλάξει στο ματς με την ΑΕΚ. Άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει το to10.gr, πρωτίστως ο 26χρονος επιθετικός έχει ψυχολογικό και μετά ιατρικό πρόβλημα…

Ο Ούφε Μπεκ έχει φοβίες και στο πιο ασήμαντο χτύπημα, αισθάνεται ότι θα υποστεί υποτροπή και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για καιρό. Για αυτό δεν εμπλέκεται σε διεκδικήσεις της μπάλας και όταν τον πιέζει ο αντίπαλος, δεν επιδιώκει τη σωματική επαφή.

Ο Μπεκ κάνει την προσπάθεια του για να το ξεπεράσει τους φόβους του και να βοηθήσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό. Αυτό φάνηκε από την απόφαση του να μην βγει εκτός, αλλά εν τέλει αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό… Ο Μπεκ αποκλείστηκε από την αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι και ο Δώνης δεν έχει πειστεί ότι θα πάρει βοήθεια.

Είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ