Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ (vid)

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ (vid)

Στο 88’ ο Εσίτι γκρέμισε τον Μάνο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Θανάσης Τζήλος έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι – Δεν… είδαν τίποτα ούτε στο VAR!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Γεντί Κουλέ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μίσιτς στο 56’, αλλά ο ΟΦΗ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το πέναλτι που έγινε πάνω στον Μάνο στο 88’.

Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας μπήκε στην περιοχή του Δικεφάλου, ο Εσίτι τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο Θανάσης Τζήλος έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ γκρέμισε τον στράικερ του ΟΦΗ, αλλά ο διαιτητής δεν… συγκινήθηκε.

Η απόφαση του Τζήλου να μην δείξει την άσπρη βούλα προκάλεσε την οργή του Μάνου, αλλά και του πάγκου της κρητικής ομάδας, με τον Σίμο να τραβάει τα μαλλιά του.

Εκτός από τον Τζήλο, δεν… είδε και δεν άκουσε τίποτα ούτε ο VAR, Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος είδε πεντακάθαρα τη φάση στο βίντεο και θα έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή ότι υπάρχει πέναλτι του Εσίτι πάνω στον Μάνο. Όμως, ούτε αυτός… συγκινήθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανούχος ήταν ο διαιτητής στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου έκλεισε τα μάτια σε διπλό πέναλτι Μπαράλες και Σουάρεθ! Σύμπτωση; Μάλλον δεν τα πηγαίνει καλά με τα πέναλτι ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Αργολίδας. Ειδικά με εκείνα σε βάρος του Δικεφάλου, όπως αποδεικνύεται και στα ματς με Αστέρα και ΟΦΗ.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ