Δεληζήσης: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι και 5-0»

Δεληζήσης: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι και 5-0»

Ο αρχηγός του Άρη σχολίασε τη νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τα δύο πρόσωπα του Άρη, ένα σε κάθε ημίχρονο, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του 19χρονου τερματοφύλακα, Απόστολου Τσιλιγγίρη, και τόνισε πως η ομάδα του θα δουλέψει για να διορθώσει τα λάθη της στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί. Το σκορ θα μπορούσε, εύκολα, να είναι και 5-0. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε ένα τέρμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα. Δώσαμε πολύ χώρο στον Αστέρα και είμαστε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ».

Για τον νεαρό Τσιλιγγίρη: «Αυτές είναι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα νέα παιδιά. Ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία, έκανε και επέμβαση στο τέλος, τον βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Μακάρι να έχει υγεία και θα τα πάει καλά».

Για τα διαστήματα που η ομάδα δεν ήταν καλή: «Δεν έχω εξήγηση αυτή τη στιγμή. Θα το δουλέψουμε και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την ΑΕΚ, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει δεν μας αρκούν. Πιστεύω πως στα επόμενα τρία παιχνίδια πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον εφτά, ώστε η ομάδα να παραμείνει ψηλά και να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ