Η συγγνώμη του Γκαγκαλούδη για τους χαρακτηρισμούς στον Μάνταλο

Η συγγνώμη του Γκαγκαλούδη για τους χαρακτηρισμούς στον Μάνταλο

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετά τη συγγνώμη του Πέτρου Μάνταλου για την παρερμηνεία στις δηλώσεις του σχετικά με τον Παναθηναϊκό, απολογήθηκε στον αρχηγό της ΑΕΚ για τους βαρείς χαρακτηρισμούς

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και την ήττα της Ένωσης με 3-2 μίλησε για «νεκρό» Παναθηναϊκό, που τον ανέστησε η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ ωστόσο πείραξαν τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος είναι γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, και απάντησε με βαριές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντας… ποδοσφαιρικό απολίθωμα τον Μάνταλο.

Λίγο αργότερα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με νέα δήλωση του ζήτησε συγγνώμη για την… παρερμηνεία των δηλώσεων του, τονίζοντας ότι ουδέποτε θα χαρακτήριζε τον Παναθηναϊκό με αυτό τον τρόπο και πως αναφερόταν στη δική του ομάδα και την ήττα με ανατροπή.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Γκαγκαλούδης, που στα 41 του αγωνίζεται ακόμα στο Μαρούσι, απολογήθηκε για τους βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Μάνταλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκαγκαλούδη:

«Επειδή στη ζωή πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις και επειδή ο Μανταλος ζήτησε συγνώμη για τη δήλωση του τότε θα πω και γω συγνώμη στον Μανταλο αν ήμουν προσβλητικός…οταν όμως εγώ έκανα δηλώσεις τέτοιες με σταυρωνατε…. Και ξαναλέω ότι για την ΑΕΚ και τον κόσμο της δεν ανέφερα ποτέ κουβέντα…. Αυτά και το θέμα τελείωσε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ