Ίβιτς: Δύο-τρεις παίκτες κάνουν κακό στην ΑΕΚ

Ίβιτς: Δύο-τρεις παίκτες κάνουν κακό στην ΑΕΚ

 Σκληρές κουβέντες από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ , Ίλια Ίβιτς, στους ποδοσφαιριστές. Έρχονται εξελίξεις. Τον Ιταλό Αμάτο Τσιτσιρέτι της Νάπολι, βλέπει η Ένωση  

Με άγριες διαθέσεις στα Σπάτα ο Ίλια Ίβιτς. Αποφασισμένος πλέον να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο προσλήφθηκε. Διότι τεχνικός διευθυντής δεν σημαίνει μόνο… μεταγραφές. Σημαίνει κυρίως εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Και μέχρι εδώ η ΑΕΚ μόνο τέτοια δεν έχει.

Πολλά τα πειθαρχικά παραπτώματα. Οι κακές συμπεριφορές σε «κοινή θέα». Και βεβαίως όλα αυτά μέσα σε διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα. Με την εικόνα στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την ανατροπή του 0-2 σε 3-2 να γίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει, αλλά πρώτα απ’ όλα σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light. Καμία σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα» είπε μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές ο Σέρβος ξεκινώντας από την επίσκεψη των οπαδών τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Σύντομα όμως πήγε στο… παιχνίδι. «Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά στην ομάδα πρόσωπα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν σας καταλαβαίνω. Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει» είπε.

Και πιθανότατα η… καμπάνα χτύπησε για τα μεγάλα ονόματα και τα μεγάλα συμβόλαια. Άλλωστε από την Κυριακή όλοι στην Ένωση τα έχουν με τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπό καθεστώς τιμωρίας είναι από το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την εφημερίδα «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και τις μεταγραφικές αναζητήσεις για τον Γενάρη. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει το όνομα του  Αμάτο Τσιτσιρέτι.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός,  φέρεται να ενδιαφέρει την «Ένωση», η οποία έχει κεντράρει στον άσο της Νάπολι.

Εξτρέμ με έκρηξη και ταχύτητα, γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1993. Το συμβόλαιο του με τη Νάπολι είναι ως το καλοκαίρι του ΄22 και εάν και εφόσον προφανώς μιλάμε για δανεισμό. Φέτος δεν έχει ούτε μια συμμετοχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ