Α’ Bola: «Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την οψιόν και κρατάει τον Μίσιτς»

Α’ Bola: «Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την οψιόν και κρατάει τον Μίσιτς»

Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει ο Γιόζιπ Μίσιτς στο συμβόλαιο του και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς, μετά από το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Κροάτης μέσος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, σκοράροντας κρίσιμα τέρματα και δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια.

Ο 25χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, αφού έχει παραχωρηθεί από τη Σπόρτινγκ στον «δικέφαλο του Βορρά» με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο ο ίδιος ο Μίσιτς εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, ενώ και από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Δικέφαλος του βορρά είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει στο ρόστερ του τον Μίσιτς και μετά το τέλος του δανεισμού του. Για να αποκτήσει τον Κροάτη ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια», ποσό που δεν έχει πρόβλημα να δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σημερινό δημοσίευμα της A’ Bola και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει ότι ο Μίσιτς θα συνεχίσει και μετά το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ, αφού οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της οψιόν του 25χρονου μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ