Γιοάν Μολό: Η σκέψη του για αποχώρηση

Γιοάν Μολό: Η σκέψη του για αποχώρηση

Ο Γιοάν Μολό δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής και ίσως ζητήσει την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει. Τον χρησιμοποίησε 90 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, αλλά ο Γιοάν Μολό παραμένει μια… ρεζέρβα που ίσως να παίρνει χρόνο συμμετοχής μόνο σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Οι μνήμες από το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους είναι ακόμα νωπές. Κι όσο κι αν έχει δοθεί… συγχωροχάρτι στον Γάλλο, εντούτοις η εικόνα του στις προπονήσεις παραμένει χαμηλών προσδοκιών.

Στην Τούμπα ο Μολό έμεινε εκτός ενδεκάδας, ενώ με την ΑΕΚ έμεινε εκτός αποστολής, βλέποντας το ματς από την εξέδρα. Και πλέον νιώθει και ο ίδιος πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η… απραξία του.

Αν δει πως δεν έχει τον χρόνο που επιθυμεί μέχρι τον Γενάρη, δεν αποκλείεται να ζητήσει ο ίδιος να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από το Τριφύλλι, σύμφωνα με τη “Sportday”. Προτεραιότητα για τον Γάλλο είναι να βρει μία ομάδα που θα αγωνίζεται κι όχι τόσο τα χρήματα που θα λαμβάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ