O Ολυμπιακός στο κορυφαίο επιστημονικό meeting «Aspetar Clinique»

O Ολυμπιακός στο κορυφαίο επιστημονικό meeting «Aspetar Clinique»

Ο Ολυμπιακός και η ιατρική του ομάδα, με τον επικεφαλής της, Χρήστο Θέο, συμμετέχει στο κορυφαίο επιστημονικό meeting «Aspetar Clinique», στο Κατάρ.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Οι Ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει σε ένα από τα κορυφαία επιστημονικά συνέδρια που διεξάγονται παγκοσμίως, αναφορικά με την ιατρική στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα, η ιατρική ομάδα του Ολυμπιακού, εκπροσωπούμενη από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της και Διευθυντή Ορθοπαιδικό Χειρουργό στο Θεραπευτήριο Metropolitan, Χρήστο Θέο, βρίσκεται στην Ντόχα του Κατάρ, όπου σήμερα και αύριο διεξάγεται το meeting το «Aspetar Clinique», στο πλαίσιο του 1st Asian and European Champions League Tam Doctor’s Workshop.

Ο Ολυμπιακός δηλώσει πάντα παρών στις μεγάλες συναντήσεις, σε όποιον τομέα κι αν αφορούν αυτές. Και ειδικά σε ιατρικά θέματα αποτελεί μία από τις πιο ενεργές ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια συνάντηση όπου οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης (Λίβερπουλ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, Γιουβέντους, Τσέλσι, Άντερλεχτ κ.α) και της Ασίας συναντώνται για να καθορίσουν τις εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, ο Χρήστος Θέος (Στη φωτογραφία ο γιατρός του Ολυμπιακού με τους συναδέλφους του από τη Λίβερπουλ και τη Γαλατασαράι), εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, συμμετέχει κάθε χρόνο σε ανάλογες σημαντικές επιστημονικές συναντήσεις της UEFA και FIFA.​​

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ