Άρης: Σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στο σπίτι του (vids)

Άρης: Σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στο σπίτι του (vids)

Οι κίτρινοι έχουν σημειώσει εννιά από τα δώδεκα γκολ στο πρώτο μισό των αναμετρήσεων στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης δεν έχει εκμεταλλευτεί όπως θα έπρεπε την έδρα του στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, καθώς έχει «πετάξει» βαθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε έξι εντός έδρας αγώνες έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Οι κίτρινοι… αυτοκτόνησαν απέναντι στην ΑΕΛ, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 και τελικά ηττήθηκαν με 2-3.

Σε ένα παιχνίδι, βέβαια, που ο διαιτητής πήρε πίσω λανθασμένα την απόφαση του να καταλογίσει πέναλτι στις καθυστέρησεις. Λάθος σε βάρος του Άρη έγινε και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ , όταν και ο διαιτητής δεν υποδείξει πεντακάθαρο πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ιντέγε στα τελευταία λεπτά.

Το πιο χαρακτηριστικό, στοιχείο, πάντως των μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνων του Άρη στο πρωτάθλημα, είναι οτι σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, από τα 12 γκολ που έχουβ σημειώσει οι κίτρινοι, τα εννιά είναι στο πρώτο μισό των αναμετρήσεων.

Στο μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ο Άρης δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο είναι αυτό με τον ΟΦΗ για τη πρώτη αγωνιστική. Το κακό για τους κίτρινους είναι οτι σε δύο απο τα έξι εντός έδρας παιχνίδια (με τη Λάρισα και τον Ολυμπιακό) προηγήθηκαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το παιχνίδι και γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Πρώτος σκόρερ ο Ντιγκινί

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός έχει σημειώσει τρία τέρματα, ενώ ακολουθούν οι Σάσα ,Βέλεθ, Ιντέγε, Γκάμα (που έχουν πετύχει δυο γκολ) και ο Φετφατζίδης με ένα.

Εντός έδρας παιχνίδια Άρη/Σκορ/Γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Άρης – ΟΦΗ 1-1/- (69′ Σάσα)

Άρης- Παναθηναϊκός 4-0/ 2 (20′ Φετφατζίδης, 44′ Βέλεθ, 54′ Ντιγκινί, 64′ Ιντέγε)

Άρης-ΑΕΛ 2-3/2 (10′ Βέλεθ, 12′ Γκάμα)

Άρης – Ολυμπιακός 1-2/1(7′ Ντιγκινί)

Άρης-Παναιτωλικός 2-0/2 (27′ Γκάμα, 31′ Ιντέγε)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1/2(5′ Σάσα, 34′ Ντιγκινί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ