Λιβάγια σε Ολιβέιρα: «Αντέδρασα λάθος, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μαζί σου»

Λιβάγια σε Ολιβέιρα: «Αντέδρασα λάθος, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μαζί σου»

Το ξεκαθάρισμα του Κροάτη επιθετικού και το τετ-α-τετ των δύο Κιτρινόμαυρων που έληξε οριστικά το συμβάν του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν πολλές ανορθογραφίες και αρκετά… παράδοξα για την ΑΕΚ. Ένα εξ αυτών είχε πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια και… συμπρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα. Όταν στο 63’ του ματς ο Πορτογάλος τελείωσε μόνος του μια προσπάθεια, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει, ο πάγκος της Ένωσης αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας χειροκρότησαν τον Ολιβέιρα προκειμένου να τον εμψυχώσουν.

Ο Λιβάγια αντέδρασε και χειροκρότησε με τη σειρά του ειρωνικά προς τον πάγκο, δείχνοντας εκνευρισμένος. Ο Κράτης φορ εκνευρίστηκε διότι θεωρούσε πως ο Ολιβέιρα έπρεπε να τον τροφοδοτήσει και αυτός του ο εκνευρισμός φάνηκε σε όλες τις προσπάθειές του που ακολούθησαν.

Αυτό το συμβάν δημιούργησε ένα περίεργο κλίμα μεταξύ των δύο παικτών. Ωστόσο, η όποια παρεξήγηση λύθηκε, μέσω μιας κουβέντας που είχαν οι δυο τους στα Σπάτα. Λιβάγια και Ολιβέιρα βρέθηκαν τετ α τετ και μίλησαν για το εν λόγω συμβάν, που πλέον θεωρείται λήξαν. Μιας και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, σε μια αντρίκεια κουβέντα που μάλλον δυνάμωσε κι άλλο την σχέση των δύο παικτών. Μια σχέση που μέχρι και πριν την Κυριακή ήταν άριστη, με τους Λιβάγια και Ολιβέιρα να περνούν αρκετό χρόνο και εκτός Σπάτων μαζί.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν εκείνος που επεδίωξε θα λέγαμε την κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Το να συζητήσουν δηλαδή οι δύο Κιτρινόμαυροι μόνοι τους και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Μια κατάσταση που ο ίδιος ο Κροάτης φορ προκάλεσε, μέσω της απαράδεκτης αντίδρασής του στο ντέρμπι.

Ο Λιβάγια μετέφερε από την πρώτη στιγμή στον συμπαίκτη του πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Η αντίδρασή του ήταν αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα και δεν είχε προσωπική αναφορά. Ο Λιβάγια έδειχνε γενικότερα πιεσμένος ψυχολογικά και όλο αυτό λειτούργησε αρνητικά για τον ίδιο στο ματς.

Κάτι που έφερε και το συγκεκριμένο συμβάν, για το οποίο ο 25χρονος άσος απολογήθηκε τόσο στον Ολιβέιρα, όσο και στην υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε ο επιθετικός του Δικεφάλου ήταν από τους πρώτους που βγήκαν μπροστά στις εσωτερικές συζητήσεις που ακολούθησαν του αγώνα, δείχνοντας πως έχει αντιληφθεί και τα λάθη του αλλά και το τι χρειάζεται προκειμένου η ΑΕΚ να βρει ξανά τον δρόμο της.

Τα παραπάνω μεταφέρθηκαν προς τον Ολιβέιρα, τον οποίο ο Λιβάγια εκτιμά πολύ και ως ποδοσφαιριστή. Ο Κροάτης άσος θεωρεί τον συμπαίκτη του ως έναν από τους ποιοτικότερους φορ με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Οι δυο τους «κουμπώνουν» ιδανικά στο γήπεδο και όσο μαθαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα για την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ