Αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς…

Αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετάνιωσε που δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Μονπελιέ για τον Μπάρκα το περασμένο καλοκαίρι και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο. Γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Γάλλοι θα επανέλθουν...

Είναι γεγονός πως ο Βασίλης Μπάρκας είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και το καλύτερο «προϊόν» στην… βιτρίνα των «κιτρινόμαυρων». Στην Ένωση ποντάρουν πολλά πάνω του για μια πώληση που θα φέρει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μονπελιέ ήταν αυτή που είχε ενδιαφερθεί για τον Μπάρκα και το είχε δείξει μάλιστα εμπράκτως με δύο προτάσεις όπου η δεύτερη έφτανε στα 4,5 εκατ. ευρώ αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε αρνητικά τότε σε παραχώρηση του διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου εκτιμούσε πως θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από τον Μπάρκα στον οποίο από την πρώτη στιγμή, όταν αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο, στην ΑΕΚ έβλεπαν έναν τερματοφύλακα με μεγάλα προσόντα που θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλα κέρδη στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και με ενδεχόμενη πώλησή του.

Το γεγονός όμως είναι πως ο Μελισσανίδης έχει μετανιώσει για εκείνο το «όχι» και θα πράξει διαφορετικά σε πιθανή νέα πρόταση της Μονπελιέ που θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Οι Γάλλοι δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν και να ενδιαφέρονται για τον 25χρονο άσο και τον Ιανουάριο ή το αργότερο το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται πως θα επανέλθουν με νέα πρόταση.

Και αυτή τη φορά η απάντηση θα είναι θετική από πλευράς ΑΕΚ που πλέον θέλει να αλλάξει επίπεδο και στον τομέα των πωλήσεων βάζοντας χρήματα στα ταμεία της από ποδοσφαιριστές που δεδομένα έχουν μεγάλη χρηματιστηριακή αξία όπως είναι είναι ο Μπάρκας αλλά και ο Λιβάγια για παράδειγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ