Ατρόμητος: Το «φάντασμα» του Κάναντι και ο Πετράκης

Ατρόμητος: Το «φάντασμα» του Κάναντι και ο Πετράκης

Ο Γιώργος Σπανός έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου, ο Νταμίρ Κάναντι απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη και μοιραία δημιουργούνται οι συνειρμοί για τον πάγκο του Ατρόμητου...

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι, αφού ο Ατρόμητος δεν βελτιώνεται και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Σπανός αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις, παρότι εκτιμά τον Αναστασίου και τις ικανότητες του. Όμως, το δύσκολο αρχίζει από εδώ και πέρα για τον Σπανό, διότι πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του.

Η πρώτη επιλογή του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου ήταν ο Σάββας Παντελίδης. Μάλιστα, άτομα από το περιβάλλον του Σπανού προσέγγισαν τον Παντελίδη πριν ένα μήνα και περισσότερο, αλλά τότε εκείνος ανέμενε τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και απέρριψε την πρόταση για να δουλέψει στο Περιστέρι. Ο Παντελίδης συνεχίζει να είναι άνεργος και ίσως τα δεδομένα για την περίπτωση του να έχουν μεταβληθεί.

Διαθέσιμος στην αγορά είναι και ο Γιάννης Πετράκης, ένας προπονητής για τον οποίο ο Σπανός έχει θετική γνώμη. Ο Πετράκης ξέρει καλά τη Superleague, έχει συνηθίσει να δουλεύει υπό δύσκολες συνθήκες στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται ρόστερ που δεν είναι δικά του.  Ο Πετράκης βρίσκεται στη λίστα του Σπανού και σίγουρα θα του γίνει μία κρούση.

Όμως, ο μεγάλος πόθος του Σπανού είναι το μεγάλο «come back» του Νταμίρ Κάναντι…  Ο Κάναντι αποπέμφθηκε από τη Νυρεμβέργη στις 5 Νοεμβρίου εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων και είναι σαφές ότι ο Σπανός θα ήθελε σαν τρελός να τον ξαναφέρει στο Περιστέρι. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο, αφού επί Κάναντι ο Ατρόμητος εδραιώθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, οι προθέσεις του Κάναντι δεν έχουν γίνει γνωστές. Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είναι πιο δελεαστική για έναν προπονητή, επειδή θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο σε σχέση με τον Ατρόμητο. Ο Κάναντι δεν είναι αρνητικός στο να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα θα εξαντλήσει τα περιθώρια να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του, αφού στα Δυτικά Προάστια έπιασε… ταβάνι στην προηγούμενη θητεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ