«Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Κβιρκβέλια»

«Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Κβιρκβέλια»

Στη Ρωσία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι για τον 27χρονο Γεωργιανό κεντρικό αμυντικό.

Την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Σόλομον Κβιρκβέλια είχε εξετάσει μεταξύ άλλων το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ρώσοι.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Δικέφαλος ήταν μία από τις ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον για τον διεθνή σέντερ μπακ. Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική, καθώς για τον Σόλομον Κβιρκβέλια φέρεται να είχε ενδιαφερθεί και η Λέστερ.

Οι δύο ομάδες, όμως, δεν κατέθεσαν κάποια πρόταση στην Λοκομοτίβ Μόσχας, στην οποία αγωνίζεται ο 27χρονος, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Ντιναμό είναι έτοιμη να προσφέρει 6.5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κβιρκβέλια.

«Η Ντιναμό θέλει τον Κβιρκβέλια και θεωρεί πως με 6.5 εκατομμύρια μπορεί να τον κάνει δικό της. Η Λοκομοτίβ Μόσχας για την ώρα δείχνει αρνητική. Για τον παίκτη το καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί τόσο ο ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, όσο και η Λέστερ από την Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε μεταξύ άλλων το ρωσικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 27χρονος Γεωργιανός εκτός από σέντερ μπακ μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ, ενώ το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Εκτός από την μοσχοβίτικη ομάδα, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στη Ρούμπιν Καζάν, αλλά και στη δεύτερη ομάδα της Ζενίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ