Γιατί ο ΠΑΟΚ λέει ψέματα για τον Αυγενάκη;

Γιατί ο ΠΑΟΚ λέει ψέματα για τον Αυγενάκη;

Μόνο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά τη δημοσιοποίηση της κίνησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Μήπως λειτουργεί εξ’ ονόματος της ΕΠΟ και της ΚΕΔ; Γιατί δημιουργεί fake news για τον Λευτέρη Αυγενάκη; Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, που δεν θα μας απαντήσει κανείς, τουλάχιστον με ειλικρίνεια.

Εχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την δημοσιοποίηση της κίνησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια επιστολή που βγάζει στη… φόρα το ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, το οποίο τα τελευταία χρόνια βουλιάζει στην ανυποληψία, προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης και γίνεται διεθνώς ρεζίλι.

Μετά τη δημοσιοποίηση της κίνησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχουν συμβεί μια σειρά από γεγονότα, τα οποία επιβεβαιώνουν πολλά από εκείνα που υποστηρίζουν όσοι βλέπουν στο πρόσωπο της «εξυγίανσης» μια μαύρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την πολυσέλιδη επιστολή που έστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη; Καταγγέλλει την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου και την ΚΕΔ του χρυσοπληρωμένου Μέλο Περέιρα. Οι Πειραιώτες αναφέρουν όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με παραδείγματα και γεγονότα, τα οποία ουδείς μπορεί να διαψεύσει.

Ποια ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ από τη δημοσιοποίηση της κίνησης του Ολυμπιακού μέχρι αυτή την ώρα; Καμία. Ούτε η ελληνική ομοσπονδία ούτε η κεντρική επιτροπή διαιτησίας έχουν αντιδράσει. Ισως επειδή δεν έχουν στα χέρια τους την επιστολή. Αλλά το σίγουρο και το δεδομένο που έχουμε είναι ότι δεν υπάρξει καμία αντίδραση. Ποιος έχει αντιδράσει; Ο μοναδικός που έχει βγει μπροστά και έχει απαντήσει στον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ και μάλιστα με επίσημη υφή. Το έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας, αλλά και Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος εκτός από γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι μέλος του Δ.Σ.

Ο Λευτέρης Δούκας προσπάθησε να απαντήσει είτε με δηλώσεις, είτε με ποσταρίσματα, ενώ ο Γιώργος Σαββίδης με την γνωστή τακτική του μέσω του Instagram. Αντιδράσεις, που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να ακούσει όσα λέει ο Ολυμπιακός, αλλά με έναν τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά συμπεριφέρεται σαν απολογούμενος. Εχει μπει σε μία κουβέντα, χωρίς ουσιαστικά να τους πέφτει λόγος. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες έχουμε γίνει μάρτυρες στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κατά του Λευτέρη Αυγενάκη από «επίσημα» Μέσα του ΠΑΟΚ, που… όλως τυχαίως χθες το βράδυ ανακάλυψαν φραστική επίθεση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, έγραψαν ότι ο Αυγενάκης δέχθηκε φραστική επίθεση στο ματς του Ηρόδοτου με την Επισκοπή, με φράσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα φανταστικό γεγονός, το οποίο διέψευσαν και οι δύο ομάδες με κοινή τους ανακοίνωση.

Στην προσπάθεια της πίεσης του Λευτέρη Αυγενάκη προστίθεται και μία ακόμα δήλωση που έκανε πριν από λίγο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Δούκας ανέφερε: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως ο κ. Αυγενάκης μέσα σε μια ώρα παρακαλώ, απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού καλώντας τον σε συνάντηση. Γιατί από την διαρροή δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον επισκεφτεί για να του δώσει διευκρινήσεις για την επιστολή».

Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Λευτέρη Δούκα, ο οποίος μάλλον ήταν ανενημέρωτος, καθώς στην 17σελίδη επιστολή που έστειλαν οι Πειραιώτες στον Υφυπουργό Αθλητισμού αιτούνταν να δει τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «όσο το δυνατό πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψιν σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρω λεπτομερώς σας παραθέσαμε». Αυτό είναι το κομμάτι από την επιστολή του Ολυμπιακού.

Στην ενημέρωση που βγήκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού έγινε γνωστό ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης όντως θα δει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Κατάρ. Πόσο δύσκολο ήταν άραγε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, να έχει διαβάσει προσεκτικά την ενημέρωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού πριν τοποθετηθεί δημόσια σε μία συζήτηση που είχε ως στόχο, όπως φαίνεται, τη δημιουργία εντυπώσεων εναντίον του;

Και τι τελικά θέλει ο ΠΑΟΚ; Μήπως ο Δικέφαλος μιλάει εξ’ ονόματος της ΕΠΟ ή της ΚΕΔ; Γιατί δημιουργεί fake news κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού; Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, που δεν θα μας απαντήσει κανείς, τουλάχιστον με ειλικρίνεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ