Συνεχίζει το τρολάρισμα ο Γ. Σαββίδης: Προτείνει για υπουργό τον Κυριάκο Κυριάκο! (pic)

Συνεχίζει το τρολάρισμα ο Γ. Σαββίδης: Προτείνει για υπουργό τον Κυριάκο Κυριάκο! (pic)

Το… τερμάτισε ο Γιώργος Σαββίδης και προτείνει για Υφυπουργό Αθλητισμού τον άλλοτε Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Γραμματέα Επικοινωνία του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκο Κυριάκο.

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Σαββίδη με τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον γιο του μεγαλομετόχο του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ να προτείνει για Υφυπουργό Αθλητισμού τον Κυριάκο Κυριάκο!

Ο παράγοντας του Δικεφάλου συνεχίζει το τρολάρισμα και με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αθλητισμού και θα ήταν ένας ικανός Υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μια φωτογραφία του Κυριάκου Κυριάκου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «20 χρόνια στον χώρο του αθλητισμού. Νομίζω ότι σε όλους μας αξίζει ένας ικανός Υφυπουργός Αθλητισμού».

Μια ανάρτηση, πάντως, που μόνο ως τρολάρισμα μπορεί να αντιμετωπιστεί, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης θα έπρεπε να ξέρει ότι οι υπουργοί και οι υφυπουργοί είναι μέλη της κυβέρνησης και το ΚΙΝΑΛ βγήκε τρίτο κόμμα, λαμβάνοντας το 8.10% των προτιμήσεων του ελληνικού λαού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ