Παναθηναϊκός: Το κρυφό κίνητρο για Κουρμπέλη, Διούδη και Ινσούα

Παναθηναϊκός: Το κρυφό κίνητρο για Κουρμπέλη, Διούδη και Ινσούα

Ο Τσάβι Ρόκα θα αναλάβει τις υποθέσεις των Κουρμπέλη, Διούδη και Ινσούα, όμως η παραμονή τους στον Παναθηναϊκό δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το οικονομικό.

Δεν έχει την ποιότητα του (πρόσφατου) παρελθόντος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει «ασημικά» στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Παναθηναϊκός έχει μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ανοδική τροχιά στην αξία τους και για κακή του τύχη, όλοι τους μένουν ελεύθεροι στη διάρκεια του 2020. Ασφαλώς, αυτοί δεν είναι άγνωστοι: Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης και Εμάνουελ Ινσούα.

Στη λίστα υπάρχουν και άλλοι, αλλά οι τρεις προαναφερόμενοι έχουν προτεραιότητα από τη διοίκηση για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Με τις υποθέσεις τους θα ασχοληθεί το συντομότερο δυνατό ο Τσάβι Ρόκα, αμέσως μετά την εγκατάσταση του στην Αθήνα. Οι συνεργάτες του Αλαφούζου έχουν κάνει προεργασία και έχουν μάθει τις απαιτήσεις των Κουρμπέλη, Διούδη και Ινσούα αλλά δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο.

Ο Ρόκα θα ενημερωθεί για τις εκκρεμότητες την επόμενη εβδομάδα, όταν θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του. Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από τη διαπραγματευτική ικανότητα του Ρόκα, αλλά από τη γενικότερη πολιτική που θα χαράξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Διότι ο Ισπανός θα έχει περιθώρια ευελιξίας, αλλά οι τρεις παίκτες περιμένουν να διαπιστώσουν τους στόχους του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Εξυπακούεται ότι οι Κουρμπέλης, Ινσούα και Διούδης θα δώσουν μεγάλη σημασία στα χρήματα. Όμως, το οικονομικό δεν είναι το μόνο κριτήριο. Οι τρεις παίκτες θέλουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, για να εξελιχτούν και να πρωταγωνιστούν. Κανένας δεν επιθυμεί να συνεχίσει σε έναν Παναθηναϊκό ο οποίος θα κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας…

Ο 26χρονος Δημήτρης Κουρμπέλης έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Εθνικής, είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο αναντικατάστατος αμυντικός χαφ. Ο 26χρονος Σωκράτης Διούδης πείθει επιτέλους ότι αντέχει την πίεση του «Νο1» σε μεγάλη ομάδα, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό Τζον Φαν’τ Σιπ και πραγματοποιεί το ξεπέταγμα του. Τέλος, ο 28χρονος Εμάνουελ Ινσούα έχει αποδειχτεί αξιόπιστος αριστερός μπακ, δεν τραυματίζεται και έχει προσιτό κασέ. Οπότε, και οι τρεις είναι λογικό να μην περνούν απαρατήρητοι και οι «πράσινοι» πρέπει να βιαστούν για να μην τους χάσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ