Γράφουν για Ολυμπιακό και Σάντας οι Πορτογάλοι

Γράφουν για Ολυμπιακό και Σάντας οι Πορτογάλοι

Την περίπτωση του 21χρονου άσου της Μπράγκα επανεξετάζουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Το όνομα του Μπρούνο Αλεξάντρε Βιέϊρα Αλμέιδα ή αλλιώς Σάντας επαναφέρουν στο προσκήνιο του Ολυμπιακού τα πορτογαλικά Μέσα.

Σύμφωνα με την «O Jogo», οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ασχολούνται με την περίπτωση του νεαρού άσου της Μπράγκα και δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που το όνομα του Πορτογάλου σχετίζεται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης καλοκαιρινής περιόδου, δημοσιεύματα από την Ιβηρική είχαν φέρει στην επιφάνεια το «φλερτ» που υπήρχε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τα στενά χρονικά περιθώρια, όμως, δεν επέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής, με την ομάδα του Πειραιά να επανέρχεται λίγους μήνες αργότερα για να τον κάνει δικό της.

Το γεγονός, μάλιστα, πως ο Σάντα ψάχνει πλέον τρόπο… διαφυγής από τη Μπράγκα, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του, δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αναμένεται να κάνουν γερό μπάσιμο για την υπογραφή του.

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 21χρονου, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του φαίνεται πως βρίσκεται και η Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ