Μονόδρομος το ντεμαράζ μέχρι την επόμενη διακοπή

Μονόδρομος το ντεμαράζ μέχρι την επόμενη διακοπή

Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές θέλουν η επιστροφή στη δράση να τους φέρει ξανά και στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ΑΕΚ έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν την διακοπή του πρωταθλήματος άσχημα. Η Ένωση γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και βυθίστηκε ξανά στην εσωστρέφεια.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν μπροστά τους αρκετό διάστημα προκειμένου να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν στη δράση με επιτυχία.Στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι την επόμενη διακοπή, εκείνη των Γιορτών δηλαδή, η κατάσταση στην ομάδα να έχει αλλάξει.

Κάτι που έχουν συζητήσει και μεταξύ τους ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του, με τους Κιτρινόμαυρους να δίνουν… όρκο ανάκαμψης. Εκείνο που έχουν τονίσει στις μεταξύ τους συζητήσεις οι Κιτρινόμαυροι είναι πως το… χαρτί μπορεί να γυρίσει. Αρκεί να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, με σοβαρότητα και να βγάλουν στο γήπεδο το πραγματικό τους πρόσωπο.

Η ΑΕΚ δεν έχει πολλά περιθώρια. Η βαθμολογική της συγκομιδή είναι πενιχρή και η απόσταση από την κορυφή μεγάλη. Η Ένωση θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος άμεσα, προκειμένου η ψαλίδα να μην ανοίξει κι άλλο.

Για να συμβεί αυτό η Ένωση θα πρέπει να κλείσει νικηφόρα μια σειρά από δύσκολους αγώνες, που ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα.Κατά σειρά η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ως τη διακοπή των Χριστουγέννων τους: Αρη (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εκτός, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Λαμία (εκτός). Τα παραπάνω παιχνίδια είναι καθοριστικά για τη εξέλιξη της σεζόν για την ΑΕΚ, μιας και από την… διαχείρισή τους, θα κριθεί εν πολλοίς και η κατάληξη της χρονιάς για τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ