Ολυμπιακός: Εβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα ο Βαλμπουενά, ατομικό ο Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Εβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα ο Βαλμπουενά, ατομικό ο Γκιγιέρμε

Ο Γάλλος προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, ενώ ο Βραζιλιάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα – Το μυαλό όλων στον Πανιώνιο.

Την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30) στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για δεύτερη σερί μέρα είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον Πορτογάλο, ενώ ο Γκιγιέρμε έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει στροφές και όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για το σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League και φυσικά για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή, μετά το πέρας της οποίας ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ