Ολυμπιακός : Ετοιμάζει Γκασπάρ ενόψει Πανιωνίου ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Ετοιμάζει Γκασπάρ ενόψει Πανιωνίου ο Μαρτίνς

Ο Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να δώσει «ανάσες» στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ την επόμενη βδομάδα έχοντας προβάδισμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό, ωστόσο αναμένεται να προβεί σε ροτέισον για να έχει φρέσκους τους παίκτες του τόσο στο ματς με την Τότεναμ την ερχόμενη Τρίτη αλλά και στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά την επόμενη εβδομάδα.

Για αυτό τον λόγο και ο Πορτογάλος προπονητής σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Μπρούνο Γκασπάρ να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, αντί για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που αγωνίστηκε σε δυο ματς με την εθνική Νορβηγίας στη διακοπή.

Ο Γκασπάρ έχει παίξει μόνο σε ένα ματς από την αρχή της σεζόν, ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τον ΟΦΗ, παρόλα αυτά ο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυνατότητες του και τον υπολογίζει κανονικά, για αυτό και αναμένεται να τον ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ