Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην 11άδα

Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην 11άδα

Ανακάτεμα της τράπουλας από τον Πορτογάλο τεχνικό. Πώς κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο...

Με εκπλήξεις οι επιλογές εντεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς στη Νέα Σμύρνη. Και με έναν τρόπο η αρχή του rotation σε ένα διάστημα οκτώ ημερών όπου παίζονται πάρα πολλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν ρίχνει για πρώτη φορά στη μάχη τον Μπρούνο Γκασπάρ σαν βασικό, επιστρέφει στο 4-4-2 με Σουντανί και Γκερέρο και βεβαίως προσθέτει μεσο-επιθετικά στην εξίσωση τον Μάξι Λοβέρα.

Αναλυτικότερα οι έντεκα εκλεκτοί του 50άχρονου προπονητή για το ματς με τον Πανιώνιο: Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Λοβέρα, Σουντανί και Γκερέρο. Όπερ σημαίνει πως «προστατεύει» και τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Γκιγιέρμε σε αυτή την «επιστροφή» που επαναλαμβάνουμε πως αποτελεί αφετηρία μιας τριλογίας ως την 1η του Δεκέμβρη. Υπάρχει το ματς της Τρίτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Υπάρχει φυσικά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Παρατηρώντας τα πρόσωπα της εντεκάδας μπορεί να διαπιστώσει κανείς και την προσπάθεια του κόουτς να έχει στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερους διεθνείς γίνεται. Προσπαθεί να χωρέσει σε αυτή παιδιά που ήταν μαζί του αυτές τις δύο εβδομάδες στον Ρέντη. Και το κάνει όπου μπορεί. Με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή σε κάθε γραμμή: Ο Γκασπάρ, ο Λοβέρα, ο Γκερέρο ανήκουν σε αυτή την ειδική κατηγορία που πάντα έχει τη σημασία της στο πρώτο ματς έπειτα από εθνική διακοπή. Στην προκειμένη: Ο Ολυμπιακός είχε 13 διεθνείς. Το μισό του ρόστερ δηλαδή.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1198278708727078914?s=20

https://streamable.com/7b34g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ