Τα «φώτα» σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο

Τα «φώτα» σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο

Με πέντε ματς ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Super League όπου ο ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία να πιάσει κορυφή ενώ ξεχωρίζει το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Να χτίσει σερί θέλει ο Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Super League με πέντε ματς όπου ξεχωρίζουν αυτά σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη θέλη τη νίκη κόντρα στην Λάρισα για να πιάσει κορυφή ξανά με τους Μαουρίτσιο και Βαρέλα να επιστρέφουν στην αποστολή ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν θα παίξουν οι Ουάρντα και Κάτσε κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο ΟΑΚΑ συγκρούονται ΑΕΚ και Άρης με την μεν Ένωση να θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει το σοκ από την ήττα με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Άρης θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος. Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστιτσιτς δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΚ ενώ για τον Άρη εκτός είναι ο Σούντγκρεν.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια στην επική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός είναι ο Ζαχίντ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβός.

Στα υπόλοιπα ματς ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο υποδέχεται τον ΟΦΗ που θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Μεγιάδο ενώ στο άλλο ματς ο Αστέρας υποδέχεται τον Βόλο με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 23/11

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1

Λαμία – Ξάνθη 1-0

Κυριακή 24/11

17:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ (ΕΡΤ)

17:15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (Novasports 2)

18:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (PAOK TV)

19:30 ΑΕΚ – Άρης (Novasports 1)

19:30 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ