Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Θέλουν το υπερταλέντο του Παναθηναϊκού…

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Θέλουν το υπερταλέντο του Παναθηναϊκού…

Ο Εμμανουηλίδης θύμισε σε όλους γιατί χαρακτηρίστηκε wonderkid από τα μικράτα του. Και ενθουσίασε τους κατασκόπους Φέγενορντ και Γκενκ, που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη.

Από to10.gr έχει γίνει πολλάκις αναφορά στο μεγαλύτερο ταλέντο που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο 18χρονος επιθετικός, που πρωταγωνίστησε στην ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αποτελεί ένα διαχρονικό και μεγάλο στοίχημα για τους Πράσινους.

Πέρυσι τα πράγματα ήταν περίπλοκα, με τον Παναθηναϊκό να μην του δίνει όσο χρόνο και χώρο μπορούσε. Ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είχε φροντίσει να δώσει αφορμές για αρνητικά σχόλια. Το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στους Νεορμυρνιώτες για να πάρει παιχνίδια, επειδή δεν «χώραγε» στο ρόστερ, λόγω της παρουσίας των Μπεκ και Μολό. Αλλά η αλλαγή της πολιτικής των Πράσινων, έφερε αλλαγή και στον τρόπο σκέψης του Τριφυλλιού, σχετικά με τα καλύτερα ταλέντα του.

Ο γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2000 επιθετικός, είναι η μεγάλη ελπίδα του Παναθηναϊκού. Ενας παίκτης που έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και από τον οποίο ο σύλλογος -υπό φυσιολογικές συνθήκες- θα αποκομίσει μεγάλα έσοδα. Εάν, φυσικά, αποφασίσει να διαχειριστεί σωστά την περίπτωσή του. Εάν κάνει αυτό που απαιτείται για να μη χαθεί ένα γνήσιο wonderkid στη μετριότητα.

Οι ξένοι, πάντως, συνεχίζουν να τον παρακολουθούν. Διότι τα στοιχεία του και η έφεσή του στο γκολ, δεν είναι εύκολο να βρεθεί σε παίκτες αυτής της ηλικίας. Μάλιστα, δύο ξένοι σκάουτς βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη με σκοπό να τον δουν από κοντά. Με σκοπό να παρακολουθήσουν τον Εμμανουηλίδη κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι θα παίξει.

Για την ακρίβεια, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Εμμανουηλίδης δοκιμαζόταν με τους βασικούς από τον Παπαβασιλείου, αλλά στο τέλος έμεινε εκτός. Ωστόσο αυτά τα σχεδόν 17 λεπτά που αγωνίστηκε, μαζί με τις καθυστερήσεις, ήταν αρκετά για να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Με τους σκάουτ από τη Φέγενορντ και την Γκενκ, που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη να κρατούν σημειώσεις. Και να υποστηρίζουν αποχωρώντας από το γήπεδο ότι ένας σκάουτ μπορεί να διακρίνει έναν καλό παίκτη σε περίπου 5-10 λεπτά. Στην περίπτωση του Εμμανουηλίδη, δεν χρειάστηκε καν τόσος χρόνος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ