Παναθηναϊκός: Ο καιρός κρίνει τον δεύτερο επιθετικό

Παναθηναϊκός: Ο καιρός κρίνει τον δεύτερο επιθετικό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει για τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης και θα λάβει υπόψη του και μία κρίσιμη παράμετρο.

Οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα επηρεάσουν τις τελικές επιλογές του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι (24/11) με τον Παναιτωλικό. Διότι ο ο Δώνης θα διαλέξει μεταξύ περισσότερης τεχνικής ή περισσότερης δύναμης…

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, το δίλημμα μοιάζει Κολοβός ή Περέα. Αμφότεροι θα έχουν ρόλο στο πλευρό του Μακέντα στην επίθεση, αφού ο Δώνης θα προσαρμόσει το 4-2-3-1 που παρέταξε τον Παναθηναϊκό στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε ένα πιο επιθετικό σχήμα, με το «δεκάρι» να παίζει πιο κοντά στον επιθετικό.

Αν ο Δώνης προτιμήσει τον Περέα, ο οποίος είναι πιο χρήσιμος σε ένα βρεγμένο τερέν και υπό βροχόπτωση, τότε ο Κολομβιανός θα παίξει στην κορυφή και ο Μακέντα θα οπισθοχωρήσει. Στο σενάριο της χρησιμοποίησης του Κολοβού, εφόσον ο καιρός είναι καλός, ο 26χρονος στράικερ θα αρχίσει ως περιφερειακός κυνηγός και ο Ιταλός θα μείνει πιο ψηλά στο γήπεδο.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν προβλέπονται αλλαγές… Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο. Οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα παίξουν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ