Χιμένεθ: «Για γέλια η δεύτερη κίτρινη του Τασουλή»

Χιμένεθ: «Για γέλια η δεύτερη κίτρινη του Τασουλή»

Ο Μπόρχα Χιμένεθ καυτηρίασε την δεύτερη κίτρινη που είδε ο Τασουλής στην αναμέτρηση με τον Βόλο, κάνοντας λόγο για παράγοντα που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο, με τους Αρκάδες όμως να έχουν πολλά παράπονα για την αποβολή του Τασουλή στο 57ο λεπτό.

Σε αυτή τη φάση στάθηκε και ο προπονητής των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ, που έκανε λόγο για αστεία δεύτερη κίτρινη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Δεν νομίζω ότι η διακοπή μας επηρέασε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή εμφάνιση. Είχαμε 4 ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί.

Κυριαρχήσαμε στην αναμέτρηση θεωρώ. Πολλές φορές από τα πλάγια δημιουργούσαμε υπεραριθμίες, βάλαμε πολλές φορές τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά τελικά δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο γκολ.

Σήμερα έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και ο παράγοντας διαιτησία. Κάθε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και κίτρινη κάρτα και η δεύτερη κίτρινη με την οποία βγήκε ο Τασουλής, για μένα ήταν για γέλια».

Για το ότι πρώτη φορά μιλάει για διαιτησία: «Ναι είναι η πρώτη φορά γιατί με τον ερχομό μου στην Τρίπολη, μου είχαν πει να μην μιλάω γι’ αυτό το ζήτημα. Αλλά παράπονα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε παράπονα.

Και απέναντι στον Ολυμπιακό το ίδιο, κι απέναντι στον ΟΦΗ και σήμερα. Νομίζω ότι διαιτησία γενικότερα στο πρωτάθλημα ως σήμερα μας έχει επηρεάσει αρνητικά.

Ακόμα όμως και με δέκα παίκτες έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο καλύτερα για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ γιατί είχαμε φάσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε τους παράγοντες που μπορούμε να ελέγξουμε γιατί υπάρχουν και παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούμε να επηρεάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ