Άρης: Η αποθεωτική ομιλία του Ένινγκ στα αποδυτήρια μετά την ΑΕΚ και ο Τσιλιγγίρης

Άρης: Η αποθεωτική ομιλία του Ένινγκ στα αποδυτήρια μετά την ΑΕΚ και ο Τσιλιγγίρης

Όσα είπε ο Μίχαελ Ένινγκ στους ποδοσφαιριστές του Αρη μετά την ισοπαλία με την Ένωση, που αδικεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρκετά φορτισμένοι ήταν οι παίκτες του Άρη μετά τη λήξη του χτεσινού (24/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά νεύρα και αρκετούς λόγους να νιώθουν αδικημένοι από το τελικό 1-1 με βάση την καλύτερη απόδοσή τους σε σχέση με τον αντίπαλο, την υπερβολική αποβολή του Μπράουν Ιντέγε, όπως και τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι σε βάρος τους.

Ο Μίχαελ Ένινγκ προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του με την ομιλία του στα αποδυτήρια, εστιάζοντας στη θετική εικόνα της ομάδας και στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία που ακολουθεί.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε έδρα και αντίπαλο για τη νίκη. Χαίρομαι που ακόμα και με 10 παίχτες παίξαμε με τον τρόπο που δουλέψαμε στην προπόνηση. Αισθάνομαι ότι σήμερα μας στέρησαν τους τρεις βαθμούς. Το μυαλό μας πρέπει ήδη να τρέχει στην επόμενη εβδομάδα και στο παιχνίδι με Λαμία. Αν παίζουμε έτσι σταθερά σε κάθε ματς θα παίρνουμε βαθμούς και νίκες».

Πάντως, δεν έλειψαν τα συγχαρητήρια και τα πειράγματα στο νεαρό Απόστολο Τσιλιγγίρη, που αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια και είχε μια καλή και σταθερή εμφάνιση. Οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του πουν μπράβο και να τον ενθαρρύνουν, λέγοντάς του χαρακτηριστικά να συνεχίσει έτσι και να μη… μασάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ