Διαπραγμάτευση για συνιδιοκτησία του Καρσελά!

Διαπραγμάτευση για συνιδιοκτησία του Καρσελά!

Ο Καρσελά πιέζει για να τελειώσει η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης, δέχεται ακόμη και μείωση στις αποδοχές του και οι Βέλγοι είναι σε συζητήσεις με Ολυμπιακό και Γρανάδα.

Η επιθυμία του Μεχντί Καρσελά για επιστροφή στην αγαπημένη του Σταντάρ Λιέγης είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Αφού έκανε τη σέντρα στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Σιντ-Τρούιντεν και άκουσε τον κόσμο στο «Σλεσάν» να τραγουδάει το όνομά του, οι επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου άρχισαν να γίνονται ακόμη πιο εντατικές.

Ο 28χρονος εξτρέμ δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, ενώ δεν μπορεί να γυρίσει ούτε στη Γρανάδα, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του αγωνιζόμενος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ετσι, οι τρεις πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές, ώστε να βρεθεί μία λύση. Με την εφημερίδα «DH» να αναφέρει ότι οι Βέλγοι ζητούν από τον Ολυμπιακό να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να μπορέσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί ξεκάθαρη απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Ωστόσο, αυτό που προκύπτει ως πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Καρσελά στη Σταντάρ, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ο ίδιος μείωση στις απολαβές του. Ενώ υπάρχει ταυτόχρονη συζήτηση μεταξύ Βέλγων και Γρανάδας, για κανονική μεταγραφή, χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με συνιδιοκτησία. Καθώς ούτε η Σταντάρ είναι σε καλή οικονομική κατάσταση για να μπορέσει να πληρώσει transfer fee.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να τονίσουμε ότι ο Καρσελά δεν θέλει τυχαία να επιστρέψει στη Σταντάρ. Η Λιέγη δεν είναι απλώς μία πόλη από την οποία πέρασε ως παίκτης. Εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε, εκεί είναι όλη η οικογένειά του. Και εκεί πιστεύει ότι θα βρει πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Καθώς θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου λατρεύεται σαν θεός από τους οπαδούς της Σταντάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ