«Επίσημη και ελκυστική πρόταση της ΑΕΚ για Μοράν»

«Επίσημη και ελκυστική πρόταση της ΑΕΚ για Μοράν»

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ερικ Μοράν, εκλεκτού του Μανόλο Χιμένεθ για αντικαταστάτη του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή της.

Τον πρώτο της στόχο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ξεκαθάρισε η ΑΕΚ. Καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «MARCA», οι κιτρινόμαυροι έκαναν επίσημη πρόταση στη Λεγανιές για την απόκτηση του Ερικ Μοράν και περιμένουν την οριστική απάντηση του ισπανικού συλλόγου και του ποδοσφαιριστή.

Οπως τονίζεται, μάλιστα, η προσφορά της ΑΕΚ είναι «ελκυστική για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή», κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση. Με τον 26χρονο αμυντικό χαφ, που φέτος έχει μόλις 225 αγωνιστικά λεπτά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αθήνα.

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ο Μοράν αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρεί «ευκαιρία» τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για την ομάδα του. Ειδικά από τη στιγμή που η Λεγανιές δεν τον υπολογίζει και η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από την πραγματική του αξία!

Ο Μοράν προορίζεται για αντικαταστάτη του Γιάκουμπ Γιόχανσον τη μεσαία γραμμή της Ενωσης. Και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Χιμένεθ, έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο, τόσο στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και ενόψει των δύο αγώνων με την Ντιναμό Κιέβου, για τους «32» του Europa League.

Οσο για το πότε προβλέπεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση; Αμεσα. Καθώς και η Λεγανιές «καίγεται» να ανοίξει χώρος στο ρόστερ της, για να μπορέσει να αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση του Μοράν. Με τους Ρουμπέν Πένια (Εϊμπάρ) και Ρόμπερτ Ιμπάνιεθ (Βαλένθια) να είναι η εκλεκτοί του Ασιέρ Γκαριτάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ