Παναθηναϊκός: Στην έξοδο Μολό και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο Μολό και Μπεκ

Ο Τσάβι Ρόκα σήκωσε ήδη μανίκια, έκανε την πρώτη σύσκεψη με τον Δώνη και ετοιμάζονται οι πρώτες αλλαγές. Βαρύ το κλίμα για Μολό και Μπεκ, που δύσκολα θα το... γυρίσουν.

Ο Τσάβι Ρόκα αναχώρησε για τη Βαρκελώνη και αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, ωστόσο όσο διάστημα θα απουσιάζει δε θα σταματά να δουλεύει. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, που κράτησε χαμηλούς τόνους στη χθεσινή του παρουσίαση, υποσχέθηκε δουλειά επί 24ωρου βάσεως για τον Παναθηναϊκό. Και είναι αλήθεια πως τα θέματα που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και οι… καυτοί φάκελοι που έχει να διαχειριστεί, δε σηκώνουν αναβολές.

Ήδη έκανε την πρώτη σύσκεψη χθες με τον Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια παρουσιάστηκε και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και επαφές τόσο με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει Ιανουαρίου, όσο και με τους ατζέντηδες των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια για τις ανανεώσεις. Αλλά ο Παναθηναϊκός δε θα προχωρήσει μόνο σε μεταγραφές και ανανεώσεις.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τριφυλλιού υπάρχουν παίκτες… βαρίδια. Που ήρθαν το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό. Και η περίοδος χάριτος φαίνεται να έχει περάσει ανεπιστρεπτί γι’ αυτούς.

Ο λόγος για τον Γιοάν Μολό και τον Ούφε Μπεκ. Δύο παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι για να δώσουν βοήθειες στις θέσεις των εξτρέμ, αλλά αποτελούν τις μεγάλες απογοητεύσεις. Ο πρώτος έχει 198 λεπτά συμμετοχής έως τώρα, ο δεύτερος μόλις… 91 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή όσο ένας αγώνας. Ιδιαίτερα για τον Δανό το κλίμα είναι πολύ βαρύ, αφού παρουσιάζει συνεχώς τραυματισμούς, δε δείχνει παίκτης που μπορεί να πάρει σερί αγώνων, πόσο μάλλον που θα μπορέσει να βοηθήσει. Υπάρχουν και τα πειθαρχικά παραπτώματα στη μέση, που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Όλα δείχνουν πως ο Μπεκ θα αποτελέσει παρελθόν τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τη στάμπα μίας εκ των πλέον αποτυχημένων μεταγραφών της εποχής Νταμπίζα. Από… κοντά και ο Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος, όσες ευκαιρίες κι αν έχει πάρει από τον Δώνη, τις έχει πετάξει στα σκουπίδια. Υπάρχουν στιγμές που μοιάζει να μην μπορεί να τρέξει καν.

Η εικόνα του στο γήπεδο, σε συνδυασμό και με τη συμπεριφορά που είχε δείξει όταν είχε μείνει εκτός αποστολής, τον φέρνουν και εκείνον κοντά στην έξοδο. Ο χρόνος είναι ελάχιστος για να γυρίσει την κατάσταση και είναι πια πολύ πιθανό να υπάρξει εισήγηση για τέλος της συνεργασίας τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ήδη στην αγορά για να βρει έναν εξτρέμ που θα είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και θα έχει το γκολ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις, ο Τζανδάρης ήδη αποτελεί παρελθόν και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σύντομα με τους Αρμενάκα και Οικονόμου. Απομένει να βρεθεί λύση με τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος αποτελεί και την πιο δύσκολη υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ