ΑΕΚ : Ατομικό για τέσσερις, καθαρή η μαγνητική του Βέρντε

ΑΕΚ : Ατομικό για τέσσερις, καθαρή η μαγνητική του Βέρντε

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Γαλανόπουλο, Μπακάκη, Κλωναρίδη και Βέρντε να κάνουν ατομικό, με τον Ιταλό ωστόσο να έχει καθαρές εξετάσεις.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 12η αγωνιστική της Super League και η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ευχάριστα αλλά και κακά… μαντάτα για τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός έμαθε πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Ντανιέλε Βέρντε βγήκαν καθαρά, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ανακουφίζονται σχετικά με τον Ιταλό, ο οποίος ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, διότι έχει ενοχλήσεις.

Πέρα από τον Βέρντε όμως πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Κώστας Γαλανόπουλος, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Όσον αφορά το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, επέστρεψε ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ