Παναθηναϊκός: Συμφώνησε για ανανέωση ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε για ανανέωση ο Κουρμπέλης

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμφώνησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του Παναθηναϊκού για άλλα 3,5 χρόνια!

Ο αρχηγός θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και δεν πάει πουθενά… Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είπε το «ναι» στην πρόταση της ΠΑΕ και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του!

Η διοίκηση του Τριφυλλιού πρότεινε στον 25χρονο αμυντικό χαφ να επεκτείνει τη συνεργασία του για 3,5 χρόνια, με τους νέους όρους να ισχύουν άμεσα. Ουσιαστικά, η ΠΑΕ χαρίζει στον Κουρμπέλη το τελευταίο έτος του συμβολαίου του, το οποίο έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Κουρμπέλης ικανοποιήθηκε στο οικονομικό σκέλος, αλλά και με την αγωνιστική προοπτική που του παρουσιάστηκε. Διότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εκτός από τα χρήματα, ήθελε να αποτελέσει μέρος ενός ανταγωνιστικού πρότζεκτ και όχι ενός συνόλου που θα… βολοδέρνει χαμηλά στη βαθμολογία.

Μετά την προφορική συμφωνία, θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, το σημαντικό ήταν να δεχτεί ο Κουρμπέλης, κάτι που έγινε την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία έκλεισε με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο εφοπλιστής ούτε που σκεφτόταν την αποχώρηση του αρχηγού από τον Παναθηναϊκό, συναντήθηκε μαζί του και έκαμψε τις αντιρρήσεις του, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να αποδεχτεί την πρόταση.

Για τον Αλαφούζο, ο Κουρμπέλης είναι «πυλώνας» στον ελληνικό κορμό που οραματίζεται για τον Παναθηναϊκό και ήταν αποφασισμένος να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ