Τζανακάκης: «Αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός, θα είναι εύκολα»

Τζανακάκης: «Αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός, θα είναι εύκολα»

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για το ντέρμπι κορυφής στη Superleague, τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη και την πιθανή μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Τζανακάκη στον Libero 107,4 FM:

Για την αγωνιστική απραξία μετά από συνεχόμενες σεζόν στα πόδια του:

«Μετά από τραυματισμό, που είναι το χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή, το δεύτερο χειρότερο είναι να μείνει χωρίς ομάδα».

Για τους λόγους που συνέβη αυτό:

«Είχα κάποιες προτάσεις. Με τον Άρη έλυσα το συμβόλαιο στις 27 Αυγούστου. Ήταν ήδη αργά. Δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν με κάλυπτε. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό, σε κάποια πρωταθλήματα που θα μου ταίριαζαν. Ξέρετε πως πάνε αυτά. Μιλάς, μιλάς, μιλάς με ομάδες αλλά μπορεί και να μην προκύψει κάτι».

Για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον Άρη:

«Από πέρσι τον Ιανουάριο ήταν να φύγω. Δεν με ήθελαν στην ομάδα. Ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ γιατί. Δεν άρεσα αγωνιστικά, που είναι κάτι απολύτως σεβαστός. Ήμουν σε ένα καθεστώς για να φύγω. Δεν ένιωσα όπως πριν που γούσταρα και μου άρεσε. Έκανα υπομονή να έρθει το καλοκαίρι και να βγει η ομάδα Ευρώπη. Το καλοκαίρι ο κ. Καρυπίδης δεν ήθελε να φύγω. Κράτησε αυτό μέχρι τον Αύγουστο. Κάπως έτσι είχε πάει το πράγμα. Έκανα ξεχωριστή ώρα προπόνηση. Συνήθως το μεσημέρι, τρεις η ώρα, με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Πέρασα όμορφες και δύσκολες στιγμές με την ομάδα».

Για το αν έχει επικοινωνήσει μαζί του ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Δεν είχαμε καμία επαφή. Εγώ ψάχνω μια καλή ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου και μετά θα φανεί αν υπήρχε αδικία ή όχι».

Για το αν έχει έρθει γήπεδο φέτος:

«Τώρα που δεν έχω υπογράψει με κάποια ομάδα, με στεναχωρεί να έρχομαι γήπεδο απλά για να παρακολουθήσω».

Για τον Σούντγκρεν:

«Δεν μου αρέσει να κρίνω. Έφυγε πρώτη φορά από την Σουηδία. Αντιμετωπίζει άλλες καταστάσεις. Πιο πολύ πίεση, άλλο σύστημα. Δεν έχουν τέτοια πίεση στο εξωτερικό. Είναι δύσκολο για αυτόν. Δείχνει ότι αρχίζει και εφαρμόζει το πλάνο του προπονητή. Πιστεύω πως θα τα πάει καλύτερα».

Για την εμφάνιση του Σάσα:

«Ο Σάσα μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίκτης. Είναι εργαλείο, είναι παικταράς και θα τα πάει πολύ καλά όπου και αν αγωνιστεί».

Για την ποιότητα της ομάδας:

«Σαν ομάδα και σαν παίκτες ατομικά, υπάρχει πολύ ποιότητα στην ομάδα. Είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι να αποκτήσουν σταθερότητα στις εμφανίσεις τους».

Για το αν πρέπει ή δεν πρέπει ο Φετφατζίδης να βοηθάει στην άμυνα:

«Μόνοι μας σίγουρα όχι. Άμα έχεις τον «Φέτφα», δεν είναι καλό να τον κουράζεις με την άμυνα, γιατί βλέπεις τι κάνει όταν έχει την μπάλα μπροστά. Ο προπονητής βάζει τον χαφ να «ντουμπλάρει». Ο Ματέο πέρσι ήταν ό,τι καλύτερο».

Για το φετινό Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Σαν ομάδα είναι πολύ καλή. Το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Δεν θυμάμαι ανάλογο πρωτάθλημα. Μικρές διαφορές σε όλες τις θέσεις. Δεν χρειάζονται μόνο οι παίκτες, αλλά χρειάζεται δεμένη ομάδα με πλάνο. Στα πλέι οφ η πίεση θα είναι μεγαλύτερη και τα πόδια πιο βαριά».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα:

«Ο ΟΦΗ νομίζω πως είναι ένα πρότυπο ομάδας που πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Βγάζει πολύ υγεία, έχει κατάλληλους ανθρώπους σε κάθε πόστο και επίσης βγάζει ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Κρήτη:

«Δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα. Ψάχνω την ευκαιρία να αγωνιστώ έξω».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής:

«Αν τρως γκολ στο 46′ από λάθος, το δεύτερο ημίχρονο θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη πίεση ως γηπεδούχος. Θα μπει δυνατά στα πρώτα λεπτά και αν καταφέρει να ανοίξει το σκορ, όλα θα είναι εύκολα. Και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ