ΠΑΟΚ: Η οδηγία για τα social media

ΠΑΟΚ: Η οδηγία για τα social media

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από τους ποδοσφαιριστές, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Διακριτική αλλά σαφέστατη ήταν η εντολή της διοίκησης του ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές, εν όψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό: να αποφύγουν κάθε είδους περίεργη ανάρτηση στα social media. Ο σκοπός είναι η ομάδα να προσηλωθεί απόλυτα στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» και να μην αποσπαστεί η συγκέντρωση της.

Πλέον, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της επικαιρότητας και θα αρκούσε ένα λάθος post για να προκαλέσει αναταραχή ή να στείλει αρνητικά μηνύματα. Οπότε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσέχουν για να έχουν…

Το μήνυμα μεταφέρθηκε δ τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη νίκη επί της Λάρισας και ήταν σαφές. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε τη σημασία και μέχρι στιγμής τηρούν όλοι την εντολή της διοίκησης.

Βέβαια, υπάρχει ένας άλλος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν αφήνει με τίποτα το Instagram και φροντίζει να… καλύψει το κενό των «ασπρόμαυρων» παικτών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ