Φερέιρα σε παίκτες: «Πιστεύω σε εσάς, είστε οι πρωταθλητές»

Φερέιρα σε παίκτες: «Πιστεύω σε εσάς, είστε οι πρωταθλητές»

Ο Αμπέλ Φερέιρα «ντόπαρε» τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας τους πως πιστεύει πολύ σε εκείνους.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και ο Αμπέλ Φερέιρα κάνει ότι μπορεί για να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει πολύ, εκτός των άλλων, και το ψυχολογικό κομμάτι, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση και να ξεκαθαρίζει πως πιστεύει στους ίδιους και στη νίκη. Παράλληλα ο Φερέιρα στο ψυχολογικό «ντοπάρισμα» τόνισε ότι πρέπει να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, ενώ τους προετοίμασε για την πίεση που πρόκειται να δεχτούν ειδικά στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι.

«Το παιχνίδι θα χρειαστεί υπομονή. Θα βρούμε τις ευκαιρίες να χτυπήσουμε και πρέπει να το κάνουμε στο κατάλληλο σημείο. Πιστεύω σε εσάς, είστε οι πρωταθλητές και μπορείτε να κερδίσετε οπουδήποτε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ