Κωστένογλου: «Συνεχίζω με αξιοπρέπεια και συναίσθηση της ευθύνης που έχω αναλάβει»

Κωστένογλου: «Συνεχίζω με αξιοπρέπεια και συναίσθηση της ευθύνης που έχω αναλάβει»

Στην κάμερα της ΝOVA μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου όπου εκτός από το ματς κόντρα στον ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα αλλά και το θέμα προπονητή που έχει προκύψει.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, το θέμα προπονητή αλλά και το ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά:

«Κάθε εβδομάδα είναι δύσκολη από τότε που ήρθα στην ομάδα. Ποτέ δεν έχουμε όλο το ράστερ στα χέρια μας. Έχουμε πολλαπλά προβλήματα και το περίεργο είναι ότι δεν προέρχονται από μυϊκούς τραυματισμούς. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια με τα όπλα που έχουμε. Τώρα υπάρχει πρόβλημα με τον Βέρντε που δεν θα τον αφήσει πολύ καιρό εκτός ενώ έχει τεθεί εκτός και ο Τσιγκρίνσκι. Είχαμε ήδη κάποια προβλήματα ενώ και τα παιδιά που επιστρέφουν χρειάζονται χρόνο» ανέφερε αρχικά.

Για το κλίμα στην ομάδα και το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναζητά προπονητή: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Από την ώρα που ανέλαβα η κατάσταση ήταν δύσκολη. Εκείνο που με απασχολεί είναι το πως θα επανέλθουμε αγωνιστικά στην καλή κατάσταση. Αυτό που με χαροποιεί ότι οι σχέσεις μεταξύ των μελών τις ομάδες είναι πολύ καλές. Δεν υπάρχει κανένα θέμα περίεργης ατμόσφαιρας. Το θέμα είναι ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟ ήρθε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη που παρουσιάστηκε μια ομάδα εντελώς ασύνδετη. Στο δεύτερο μέρος με υπεραριθμία χάσαμε ευκαιρίες και τελικά δεν κερδίσαμε. Από εκεί και πέρα δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται ή γράφονται, σιωπώ και συνεχίζω με αξιοπρέπεια και συναίσθηση της ευθύνης που έχω αναλάβει. Εγώ ακολουθώ το δρόμο της σιωπής και έχοντας συνταξιδιώτες την υπομονή και την επιμονή θα συνεχίσω το δρόμο μου. Συνολικά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις σχέσεις του με τη διοίκηση της ΑΕΚ: «Η σχέση μου με την ΑΕΚ, με τον πρόεδρο, με τον τεχνικό διευθυντής είναι άριστη, υπάρχει μια ηθική δέσμευση. Είναι πολύ σημαντικό που με εμπιστεύτηκαν. Είναι σίγουρο ότι έχουν την ικανότητα και την εμπειρία να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο μας».

Για την κατάσταση τις ομάδες και αν οι μετρήσεις δείχνουν πρόβλημα: «Δεν θα ήθελα να μπω σε ανάλυση για την κατάσταση της ομάδας. Επιβάλλεται να βρούμε τον αρχικό μας ενθουσιασμό. Χρειαζόμαστε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα. Δεν αντιμετωπίζουμε κάτι νοσηρό οπότε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, ένα καθαρό αποτέλεσμα θα αλλάξει την κατάσταση».

Για το ματς με τον Άρη: «Μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά και δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Στη συνέχεια το εύκολο λάθος άλλαξε όλη την εικόνα γι’ αυτό είπα ότι εκεί χάθηκε η αυτοπεποίθηση και κυριάρχησε το άγχος και κατά συνέπεια ήρθε ο φόβος. Δεν υπήρχε τέτοιο δείγμα στη διακοπή όσο δουλεύαμε. Κάναμε πολύ εύκολα λάθη και αυτό άλλαξε την εικόνα μας».

Για το ματς στο Ηράκλειο: «Από τότε που έπαιζα το γήπεδο του ΟΦΗ πάντα μου άρεσε. Αποτελεί κίνητρο να παίζει σε τέτοιες έδρες. Ο ΟΦΗ παίζει επιθετικά και έχει μεγάλη ποιότητα. Μοιάζει με τον Άρη αλλά έχει διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης. Είναι τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας αλλά επιβάλλεται να κερδίσουμε το παιχνίδι με κάθε θεμιτό μέσο. Θα τα δούμε αύριο όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ