Παναθηναϊκός: Θα φιλοξενήσει 100 πρόσφυγες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (pic)

Παναθηναϊκός: Θα φιλοξενήσει 100 πρόσφυγες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (pic)

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα φιλοξενήσει 100 πρόσφυγες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου (15:00).

Εκπληκτική και ανθρώπινη πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν 100 πρόσφυγες και μετανάστες στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (1/12, 15:00), για την 12η αγωνιστική της Super League.

Επίσης, εκτός από τους 100 πρόσφυγες και μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες του Σταδίου, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο άλλα 22 παιδιά που θα συνοδεύσουν τους παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Το μήνυμα που στέλνει ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στον ρατσισμό».

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ