Πετράκης: «Ο πάγκος δεν ρίχνει τον Πασχαλάκη»

Πετράκης: «Ο πάγκος δεν ρίχνει τον Πασχαλάκη»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τον παραγκωνισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας θα επανακτήσει σύντομα τη θέση του.

Ο Γιάννης Πετράκης ξέρει όσο λίγοι τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και η άποψη του για την ψυχολογική κατάσταση του διεθνούς γκολκίπερ έχει την αξία της. Ο Πασχαλάκης βλέπει τον Ζόραν Ζίβκοβιτς να έχει κερδίσει τη θέση του βασικού, όμως σύμφωνα με τον Πετράκη αυτό δεν τον αποθαρρύνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο ραδιόφωνο Metropolis 95,5:

Για το γεγονός ότι ο Πασχαλάκης έχασε τη θέση βασικού στον ΠΑΟΚ:

«Η ζωή κάνει κύκλους. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Αλέξανδρος θα ξανά πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, απλώς χρειάζεται επιμονή, υπομονή και δουλειά. Είναι τρομερό παιδί, δουλευταράς και έχει τρομερές ικανότητες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός. Εγώ του έδωσα την ευκαιρία στον ΠΑΣ και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Για να καθιερωθεί ένας παίκτης σε μια ομάδα πρέπει να έχει ικανότητα, να ανταποκρίνεται σ΄ αυτά που του ζητάει ο προπονητής του και το κυριότερο όταν έρθει η ευκαιρία να μην την αφήσει χαμένη να πάει» .

Για το αν τον επηρεάσει ότι βρίσκεται στον πάγκο:

«Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας σοβαρός και σταθερά καλός τερματοφύλακας, του δόθηκε η ευκαιρία και είναι βασικός. Ο Πασχαλάκης έχει συνηθίσει να κάθεται στον πάγκο, ποτέ όμως δεν τον έριχνε και συνεχώς δούλευε για να βελτιώνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ