Ολυμπιακός: Έτοιμο το πλάνο Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Έτοιμο το πλάνο Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος τεχνικός προχωράει όπως όλα δείχνουν σε δύο αλλαγές σε σχέση με την 11αδα του Λονδίνου.

Ένα ματς που δεν κρίνει τίποτα αλλά διαμορφώνει καταστάσεις σημαντικές για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη έχοντας απολέσει την μοναξιά της κορυφής μετά την μεγάλη γκέλα στη Νέα Σμύρνη.

Το «τρίποντο» και το +3 από τον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους με το Καραϊσκάκη να είναι κατάμεστο και τον Ολυμπιακό να ψάχνει το πρώτο καλό αποτέλεσμα μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμο το πλάνο του για το ματς της Κυριακής με την 11αδα που θα παρατάξει να έχει όπως όλα δείχνουν δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με αυτή του Λονδίνου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά την τιμωρία του που εξέτισε στη Νέα Σμύρνη επιστρέφει στο βασικό σχήμα μια και έχει ξεπεράσει και τις ενοχλήσεις που είχε στο ισχίο και έτσι θα βρίσκεται και σε αυτό το ντέρμπι (όπως με την ΑΕΚ) δίπλα στον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Η δεύτερη αλλαγή φέρνει και αλλαγή στο σύστημα του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επαναφέρει τον Ματιέ Βαλμπουενά στο βασικό σχήμα αφήνοντας στον πάγκο τον Καμαρά. Έτσι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 και τον Γάλλο βασικό ξανά μετά την συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο σε Νέα Σμύρνη και Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Αραμπί θα συμπληρώσουν το βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ