ΑΕΚ: Θέλει, το θέμα είναι αν μπορεί…

ΑΕΚ: Θέλει, το θέμα είναι αν μπορεί…

Μετά από δύο πολύ αρνητικά αποτελέσματα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει στο Ηράκλειο να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί όμως;

Αν κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη την προηγούμενη Κυριακή αυτή αναμφίβολα θα πρέπει να είναι η Ένωση. Δεδομένο αυτό όπως και η πολύ κακή της εικόνα που ήρθε… κι έδεσε μετά το τραγικό φινάλε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου ο θρίαμβος έγινε πανωλεθρία από το πουθενά.

Δύο ματς που αν η ΑΕΚ τα είχε πάρει, τώρα θα ήταν στο -4 από την κορυφή και με νίκη στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ θα μείωνε κι άλλο τη διαφορά τουλάχιστον με έναν εκ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ή και με τους δύο αφού παίζουν μεταξύ τους. Αν…

Το βράδυ του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» θα αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα που ναι μεν προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αλλά η εικόνα της δεν είναι κακή και στο γήπεδό της μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Παίκτες και προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μέσα από τις δηλώσεις τους έκαναν σαφές πως θέλουν να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στα προηγούμενα ματς και να κάνουν μια νέα αρχή από αυτό το ματς πηγαίνοντας μέχρι τη διακοπή των γιορτών με νίκες.

Το ερώτημα είναι βέβαια αν η ΑΕΚ μπορεί. Γιατί και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό τα ίδια λεγόντουσαν και ενώ μεσολάβησαν και δύο εβδομάδες λόγω των Εθνικών ομάδων, η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ήταν οικτρή. Και ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια, θέλει να δει και πράξεις. Μπορεί να ανακάμψει λοιπόν η ΑΕΚ ή αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει;

Κακά τα ψέματα κενά υπάρχουν τρανταχτά στο ρόστερ της Ένωσης, δεν το μάθαμε τώρα, το ξέρουμε από τον Αύγουστο και με τις τόσες απουσίες που έχει σε κάθε ματς, γίνονται ακόμη μεγαλύτερα. Είναι δεδομένο όμως πως στο ρόστερ υπάρχουν και παίκτες αξίας, παίκτες διαφοράς που με την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο, χαντακώνονται. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να κερδίσει η ΑΕΚ αυτόν τον Παναθηναϊκό (ενώ προηγείται και 2-0 μάλιστα) ή τον Άρη και τον ΟΦΗ.

Και στο κάτω κάτω, το χρωστάνε και στον προπονητή τους που τόσο πολύ, όπως οι ίδιοι δήλωναν, ήθελαν να παραμείνει. Ας παίξουν και μια φορά για εκείνον, μπορεί να είναι και η τελευταία, αλλά και για τον κόσμο που παρά τις τόσες πίκρες το τελευταίο διάστημα, έκανε τη νύχτα μέρα στην υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο αλλά και στην επίσκεψη των Ολιβέιρα και Αλμπάνη στον Σ.Φ Ηρακλείου.

Το θέμα φαίνεται πως κατά κύριο λόγο είναι ψυχολογικό και μόνο με νίκες θα μπορέσει να αλλάξει αλλά για να νικήσεις θα πρέπει να μην φοβάσαι να το κάνεις. Θα πρέπει να παίξεις και ώρες ώρες η ΑΕΚ δίνει την εντύπωση ότι σταματάει να παίζει, εξαφανίζεται από το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ