Θα πουλούσε αν έκαναν επεισόδια και θα τους έλεγαν «αλήτες»

Θα πουλούσε αν έκαναν επεισόδια και θα τους έλεγαν «αλήτες»

Η ενέργεια των οργανωμένων οπαδών του Άρη -και άλλων ομάδων -να συγκεντρώσουν είδη πρωτης ανάγκης για τους πληγέντες από το φονικό σεισμό στην Αλβανία πέρασε στα ψιλά.

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3 και Ιερολοχίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία. Παρόμοιες ενέργειες έχουν κάνει και οπαδοί άλλων ομάδων. Πέρασαν όμως στα ψιλά.
Δεν πουλάει αυτό το πρόσωπο των οργανωμένων οπαδών, δεν αρέσει σε αρκετούς. Αυτούς που έχουν μάθει να στέκονται απέναντι και να τους κουνάνε το δάχτυλο επιδεικτικά.

Απο αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω, για να καλύψουν τα δικά τους λάθη, οτι για ολα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίνε οι οργανωμένοι οπαδοί.
Γι αυτό δεν πουλάνε αυτές οι ενέργειες. Αν τα είχαν σπάσει, αν είχαν κάνει επεισόδια, θα το βλέπατε παντού πρωτοσέλιδο. Θα τους έλεγαν

«αλητες » και θα είχαν επιτελέσει το καθήκον τους στη κοινωνία και θα πήγαιναν ήσυχοι το βράδυ για ύπνο έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα.

Το πιο ωραίο από όλα είναι οτι αυτοί που βγαίνουν να κάνουν την εύκολη αυτή κριτική δεν έχουν περάσει καν από το πέταλο, δεν έχουν περάσει έξω από σύνδεσμο, δεν έχουν μπει ούτε για πέντε λεπτά σε πούλμαν να πάνε εκδρομή. Γνώμη όμως έχουν και εύκολη.

Δεν κάνουν, δηλαδή, λάθη οι οργανωμένοι οπαδοί, δεν έχουν ευθύνες; Είναι ενα λογικό ερώτημα. Φυσικά και κάνουν, φυσικά και έχουν. Πριν όμως βιαστείς να τους πεις αβίαστα «αλήτες», προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου στην ίδια θέση.

Να σε κρατάνε χωρίς νερό για ώρες, χωρις να μπορείς να πας τουαλέτα, να σε βρίζουν χωρίς λόγο. Να χρειαστεί να κάνεις το ταξίδι του γυρισμού πέντε -εξι ώρες με σπασμένα παράθυρα στο πούλμαν. Και για ολα αυτά να έχεις πληρώσει από το υστέρημα σου και να γίνεσαι ο εύκολος στόχος.

Υ. Γ Το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα. Η απόδοση των παικτών του Άρη θα το κάνει εύκολο ή δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ