Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το Φάληρο.

Με την προπόνηση του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πλην των τραυματιών Ζαμπά και Βέρνμπλουμ εκτός αποστολής παρέμειναν και οι Στοχ – Λάμπρου με τον Αμπέλ Φερέιρα να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η αναμονή τελείωσε. Και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο παιχνίδι ως τώρα στη φετινή Super League ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Δικέφαλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πλην των Λέο Ζαμπά , Πόντους Βέρνμπλουμ .

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ