ΠΑΟΚ: Το σκέφτεται ο Γιώργος Σαββίδης για Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ: Το σκέφτεται ο Γιώργος Σαββίδης για Καραϊσκάκη

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει δηλωθεί στη λίστα με τα ονόματα των αξιωματούχων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το κάνει.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ φτάνει αργά το απόγευμα στην Αθήνα, με τις επευφημίες μάλιστα του κόσμου της ομάδας να ηχούν στ’ αυτιά των ποδοσφαιριστών, μιας και πήγαν συνοδεία έως το αεροδρόμιο από οπαδούς της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τούτη η επίσκεψη στο Καραϊσκάκη ίσως να έχει διαφορές σε σχέση με άλλες χρονιές του πρόσφατου παρελθόντος. Διαφορές που έχουν να κάνουν με ποιους θα συνοδεύουν την αποστολή του «δικεφάλου» στο φαληρικό γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα, ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο μοναδικός «σίγουρος» από τα μεγαλοστελέχη της ΠΑΕ που θα βρεθεί στο μπουθ του Καραϊσκάκη που θα φιλοξενήσει τους ανθρώπους του «δικεφάλου.

Ένα μπουθ που είναι για 10-15 άτομα, με τον ΠΑΟΚ να έχει δηλώσει αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Σαββίδη, ωστόσο ο τελευταίος δεν είναι βέβαιο πως θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη. Ο Σαββίδης ακόμα το σκέφτεται για το αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από κοντά, όπως κάνει σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι και η οριστική του απόφαση αναμένεται αύριο.

Το βέβαιο είναι πως ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ένας εκ των αντιπροέδρων της ομάδας είναι δηλωμένος στη λίστα που έχουν δώσει οι Θεσσαλονικείς, όπως και πολλοί ακόμα, αλλά η σίγουρη παρουσία είναι μονάχα του Μάκη Γκαγκάτση. Τα υπόλοιπα μεγαλοστελέχη θα αποφασίσουν αύριο αν θα είναι το βράδυ στο Φάλητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ